Pin betaling mogelijk!

Lipomassage

K

Lipomassage

Wat is lipomassage?

Een lipomassage is een pijnloze behandeling waarmee je cellulites, gelokaliseerde vetten en/of een verslapte huid mee kunt behandelen. Lipomassages of after lipo massages worden ook gegeven na een operatie. 

  1. Het verminderd de zwelling
  2. Het stimuleert de afvoer van het overtollige vocht
  3. Het verminderd de pijn en blauwe plekken
  4. Het vermindert en voorkomt harde knobbels (fibrose)
  5. Het verbetert uw lichaamscontouren.
)" class="et_pb_video_overlay">

Behandelingen

Lipo massage

Afslank massage

Manuele lymfedrainage

Wij bieden verschillende soorten massages

Laat je daarom door ons adviseren, welke massage het beste past bij jouw wensen.

N

Lipo massage

Een intensieve bindweefselmassage waarbij we hardnekkig vet, of cellulites wegmasseren. Het verstevigt tevens de huid. Een after lipo massage is de behandeling die volgt na een liposuctie, ook wel liposculptuur genoemd.

N

Afslank massage

Bij deze massage gaat het niet om gewichtsverlies, maar om het strakker maken van de huid. Het is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen, waardoor het lichaam wordt gereinigd van afvalstoffen en opgehoopt vocht.

N

Maderotherapie

Maderotherapie is een bindweefsel massage waarbij gebruik wordt gemaakt van anatomisch gevormde houten instrumenten. Het is bedoelt om de lichaamscontouren te verbeteren, om vetcellen los te maken, en om het lymfatische systeem te activeren.

N

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een specialistische massagetechniek waarbij de huidtherapeut met specifieke handgrepen de beweeglijkheid van het lymfvatenstelsel activeert en stimuleert. Door zachte, ritmisch pompende bewegingen in het oedeemgebied neemt de afvoer van lymfevocht via de lymfevaten toe.