Pin betaling mogelijk!

Wimper extensions

K

Wimper extensions

Wat zijn Wimper extensions?

Wimperextensions zijn synthetische vezels die worden bevestigd aan de natuurlijk wimper met behulp van medische huidlijm. Wimperextensions komen in een heleboel soorten en maten en met verschillende krulsterktes. Ze kunnen je ogen groter laten lijken, en als ze goed zijn aangebracht kunnen ze tot zes weken blijven zitten.

Je extensions vallen er samen met je eigen wimpers af, en dat is niks om je zorgen om te maken: je wimpers vallen van nature uit en groeien ook weer aan. Meestal gebeurt dit dus elke zes tot acht weken. Er wordt aangeraden om je extensions om de twee of drie weken bij te laten werken en op te laten vullen. Belangrijk is om zelf nooit je wimperextensions te verwijderen (lees: trek ze er niet uit). Dit kan je eigen wimpers dan wel weer erg beschadigen.

 

Hoe lang blijven wimper extensions zitten?

Afhankelijk van uw eigen haargroei en het soort lijm, blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Wat mag je niet met wimperextensions?

Als de wimperextensions net geplaatst zijn, kun je even niet zoveel doen. De lijm tussen je wimperharen moet heel goed kunnen drogen, dus je mag eigenlijk niet zweten, je gezicht wassen, douchen, zwemmen en huilen. En bij voorkeur 12 uur lang.

Hoe slaap je met wimperextensions?

Als je met je hoofd in je kussen slaapt lopen de extensions sneller terug en kunnen in de war gaan zitten. Het beste is om op de rug te slapen. Mocht je dit echt niet fijn vinden, koop dan een Satin Sleeper (satijnen kussensloop).

Hoe snel vallen wimperextensions uit?

Je natuurlijke wimperharen hebben een wimpergroeicyclus waarin ze groeien, rusten en uitvallen. Dit verandert niet door wimperextensions, dus binnen een week vallen de eerste wimperharen met extensions alweer uit. Afhankelijk van je voorkeur moet je dus na 2, 3 of 4 weken weer terug voor een refill.

Gecerificeerd wimperstyliste

Mijn naam is Girsediëne “Gigi”. Ik ben 24 jaar en maak deel uit van het leukste en gezelligste team van B&D Beauty Collection. Ik kwam binnen als stagiair (kapper) en ben inmiddels ook gecertificeerd wimperstylist (One by One). Naast deze behandelingen wil ik mij verder specialiseren in de richting van Beauty & Styling. Ik doe mijn werk zo efficiënt mogelijk en vooral met passie ! Ik heb er veel zin in.