Pin betaling mogelijk!

Levering:

B & D beauty Collection doet haar uiterste best om de bestellingen die voor 16:00u geplaatst worden – na betaling – dezelfde dag nog te verzenden aan de klant. ***Elk product dat boven 30KG weegt ( pedicure stoelen/tafels etc.) zal niet de eerstvolgende dag worden geleverd, dit omdat het een zending via pallet betreft. Wij zullen alvorens met de klant contact opnemen. Indien de levering vertraagd is (bijv. tijdelijk niet op voorraad), zal de klant daarvan bericht ontvangen.

Bestellingen worden bezorgd door PostNL. Via e-mail ontvangt de klant een bevestiging van de bestelling en de betalingsgegevens en ook de informatie omtrent de levering van hetgeen besteld is.

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De actuele verzendkosten staan vermeld op de website van B & D beauty Collection.

Retourneren van producten:

In principe geldt voor alle aangekochte producten een zichttermijn van 14 dagen, met uitzondering van de afgeprijsde producten (LET OP: deze kunnen niet geretourneerd worden, hiervoor krijgt u dus niet het aankoopbedrag terug) of tenzij anders aangegeven op de website van, of overeengekomen met B & D beauty Collection. De zichttermijn houdt in dat de klant het recht heeft binnen 14 dagen de producten in originele verpakking te retourneren wel verneemt B & D beauty Collection graag de reden van de retourzending. De geretourneerde producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending in acht te nemen. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper/klant. Na ontvangst van de zending en de (kwaliteits)controle van de producten door B & D beauty Collection , wordt binnen 14 werkdagen het bedrag van de geretourneerde producten gecrediteerd en teruggestort aan de koper/klant, dit met aftrek van evt. verzendkosten welke doorB & D beauty Collection zijn gemaakt.

Producten die gemonteerd zijn, zoals bijvoorbeeld pedicurestoelen, manicuretafels, krukken, werkstoelen hebben nemen wij niet retour omdat demontage van deze producten altijd schade aan het product oplevert. Wij hebben een showroom waar u altijd producten kunt bekijken en uitproberen. Wilt u toch een product terug sturen wat gedemonteerd is kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen voor gebruikersschade.

Een retourzending dient aangemeld te worden bij B & D beauty Collection (retouren@megabeautyshop.nl), dit graag met vermelding van het ordernummer. Bij de retourzending dient de klant/koper (een kopie) van de factuur te voegen. Indien de retourzending niet vooraf is aangemeld loopt de klant het risico dat de retourzending niet in behandeling genomen kan worden of onverhoopt vertraging oploopt.

U kunt uw retourformulier hier downloaden in PDF

Terugbetalingen:

Reeds betaalde bedragen voor producten die binnen het zichttermijn worden geretourneerd of door de klant verrichte vooruitbetalingen, op grond van doorB & D beauty Collection gestelde voorwaarden, zullen bij het niet tot stand komen van de verkoop worden terugbetaald, binnen een termijn van maximaal 14 werkdagen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten welke door de ondernemer in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, uiterlijk binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn:

0 KG tot 10 KG €5,95

10 KG tot 20 KG €10,00

20 KG tot 30 KG €25,00

30 KG tot 200 KG €60,00

200 KG tot 400 KG €130,00

400 KG tot 600 KG €180,00

De standaard verzendkosten binnen Belgie:

0 KG tot 10 KG €10,00

10 KG tot 20 KG €15,00

20 KG tot 30 KG €25,00

30 KG tot 200 KG €65,00

200 KG tot 400 KG €140,00

400 KG tot 600 KG €210,00